Hvad du skal kigge efter i en god Yeezy Slides

Sneakers er en uundværlig del af enhver garderobe, men hvad adskiller de rigtige sneaker-hoveder fra os andre? Disse sneakerheads ved præcis, hvilke udgivelser der er værd at glæde sig til, og hvilke der kun er hype. Hvis du er et sneakerhead med en forkærlighed for Yeezy-sneakers, er du kommet til det rette sted. Her er alt, hvad du behøver at vide om Yeezy Slides.

Hvad er en Yeezy Slide?

Yeezy slides er forløberen til Yeezy Boosts. Som du måske har gættet, er det Yeezy slides, ikke slides, og de er opkaldt efter den berømte Yeezy-model og designer, Kanye West. Ligesom Yeezy Boost 350 V2 er Yeezy slides fremstillet af adidas og har en Primeknit-overdel. Skoen har også en Gum-ydersål. I modsætning til Boosts, som er lavet i et begrænset oplag på kun 350 par, udgives Yeezy slides i et meget større antal.

Hvorfor er Yeezy Slides så populære?

Yeezy slides er blevet så populære på grund af deres lille oplag og det faktum, at de er det tætteste på en Yeezy Boost, som vi nogensinde kommer. Det gør dem ekstremt eftertragtede, og folk vil gå langt for at få fingrene i dem. Det blev vist, da de blev udsolgt på bare fem minutter. Da de ikke er en særlig dyr sko, er de også den perfekte sneaker til at parre med dine yndlings casual outfits. Du kan bære dem med en T-shirt, et par shorts og et par sokker for at få et simpelt og afslappet outfit, der er perfekt til en dag i byen. Når du vil klæde dig lidt op, kan du sætte dem sammen med en jakke og et par lækre bukser for et smart casual outfit.

Yeezy Slides: det gode, det dårlige og den endelige dom

Yeezy slides minder meget om Yeezy Boosts. De er lavet af adidas og har en Primeknit-overdel og en Gum-ydersål. De blev udgivet i 2018, samme år som Yeezy Boost 350 V2 blev udgivet. Der er ingen officielle billeder af slides på Kanyes Instagram, men han har dog postet billeder af slides på sin konto. Selvom de minder meget om Yeezy Boosts, adskiller de sig også på et par vigtige punkter. Yeezy slides er lavet af Primeknit, mens Boosts er lavet af ruskind. Slides har også en brun ydersål, mens Boosts har en gum-ydersål.

Yeezy Slides: Bottom Line

Hvis du er en sneakerhead med en forkærlighed for Yeezy-sneakers, er Yeezy slides sneakeren for dig. De er det tætteste, vi nogensinde kommer på en Yeezy Boost, og derfor er de ekstremt eftertragtede. De er perfekte til dit yndlingstøj og kan bæres til stort set alt. Hvis du er på udkig efter en overkommelig sneaker med en god pasform, bør Yeezy slides stå øverst på din liste. Selvom de er det tætteste, vi nogensinde kommer på en Yeezy Boost, er der nogle tydelige forskelle mellem de to sko. Først og fremmest er Yeezy slides lavet af Primeknit, mens Boosts er lavet af ruskind. Dette gør Boosts mere holdbare og vil sandsynligvis holde længere. Det betyder dog også, at sliderne ikke er lige så holdbare og måske ikke holder lige så længe som Boosts’erne.
Yeezy Slides: Endelig dom
Hvis du er en sneakerhead med hang til Yeezy-sneakers, er Yeezy slides den perfekte sneaker for dig. De er det tætteste, vi nogensinde kommer på en Yeezy Boost, og på grund af det er de ekstremt eftertragtede. De er perfekte til dit yndlingstøj og kan bæres til stort set alt. Hvis du er på udkig efter en overkommelig sneaker med en god pasform, bør Yeezy slides stå øverst på din liste.