Den gode dag lige inden arbejde

Jeg ville gerne begynde dagen rigtig godt i dag.  Så jeg vågnede med det samme da min alarm ringede, og tog et bad med det samme. Jeg havde god tid, til jeg skulle være på arbejde, så jeg ville virkelig nå en masse om morgenen. Jeg ville have noget godt morgenmad, og få børstet mine tænder efter badet. Jeg ville også køre i god tid, så jeg ikke skulle stresse over at nå derhen. Jeg er en 20-årig mand, som arbejder i Power. Jeg lige blevet student for 5 måneder siden, og er i gang med mit sabbatår. Jeg vidste ikke helt hvad jeg ville efter gymnasiet, så jeg har valgt at tage et sabbatår, og tjene en masse penge. Så har jeg overvejet at søge ind næste sommer. Men jeg var så færdig med badet, og gjorde mig klar efter morgenmaden. Så kørte jeg bare afsted. Jeg ville gerne lige forbi fixphone.dk , og få min skærm skiftet. Jeg havde nemlig fået min skærm ødelagt for nogle dage siden.  Han sagde den allerede var klar om under en time, men jeg skulle på arbejde, så jeg ville hente den i morgen. Efter kørte jeg mod mit arbejde, og var der i god tid. Det var virkelig dejligt. I Power hjælper jeg med en masse. I starten skulle jeg sætte nogle vare i lageret. Efter var jeg ude på gulvet hvor jeg hjalp nogle kunder. Jeg ret god til hjælpe kunder, med at finde noget der passer godt til hvad de leder efter. Jeg havde fri 18 i dag, så det var en ret lang dag. Men det var ikke så hårdt. Jeg var ret glad for jobbet. Det nok et af de bedste job jeg har haft, af alt hvad jeg har prøvet. Jeg kan godt lide at man bevæger sig meget.