Mit bedste køb

Jeg er lige flyttet ind i min nye lejlighed. Jeg 20 år, og endelig flyttet hjemmefra. Det min første lejlighed, og eg har ventet længe på denne dag. Jeg har fået en masse møbler, og andre ting der passer til min lejlighed af mine forældre. Jeg betaler en husleje på 7.600 om måneden, hvilket er fint i forhold til min økonomi. Jeg har heller ikke brugt særlig mange penge til ting på min lejlighed, da jeg har fået en masse fra mine forældre. Jeg har faktisk kun brugt penge på et bord, som ikke var noget problem. Jeg fik et flot bord der passede ind til 2.500 kroner. Jeg fik en gammel sofa, som jeg havde det okay med og det hele var ellers bare perfekt.

 

Problemet og løsningen

 

Efter at havde sat alt ind i min nye lejlighed, var der selvfølgelig en ting der manglede. Jeg troede jeg havde styr på det hele, men jeg manglede noget af det vigtigste for, at jeg heller ikke bare skulle kede mig hele tiden. Da jeg får sat min ned på sofaen, ser jeg med det samme at jeg helt havde glemt at få skaffet mig et tv. Jeg ved ikke hvordan jeg kunne glemme sådan en stor ting. Mine forældre havde kun et, så jeg kunne ik få et af dem. Jeg blev nødt til at tage ud og selv at få købt mig et. Jeg ville ikke bruge for mange penge på et, da jeg ville gemme mine penge til ting jeg fik brug for til lejligheden løbende. Da jeg kommer ud til Elgiganten, finder jeg et kæmpe fladskærms-tv, der bar ville passe perfekt til min stue. Det et smart tv, der har alle streamings tjenester, og det fylder næsten hele min væg. Det var også virkelig dyrt. Det kostede 20.000 kroner. Jeg måtte bare have det. Men jeg gad ikke bruge alle mine penge på det, da jeg måske skulle bruge nogle senere hen. Jeg tog derfor et lån. Jeg havde udfyldt en formular på Letfinans.dk og fået tilsendt flere lånetilbud derigennem. Jeg købte så tv’et, og har ikke fortrudt det.