Min vej til kørekortet

Da min mor kørte mig, valgte jeg at spørge hende, om hun ville hjælpe mig med at betale for mit kørekort. Det var noget jeg havde tænkt på længe, både det om hun vil betale, men også selve kørekortet. For jeg var de 18 år, som ikke skulle rejse denne sommer eller noget andet specielt. Så Jeg synes det var den perfekte mulighed for at få taget det kørekort. Til min overraskelse Sagde hun ja og hun kendte heldigvis en som havde relation til en køreskole, som hun mente var god. Den lå også tæt på, og da vi boede i Vanløse, var det helt perfekt. Det gik ikke lang tid før jeg så var henne på køreskolen topgear-trafik.dk og endnu mindre tid fra da jeg først tog derhen til at jeg fik mit kørekort. Jeg var overrasket over hvor hurtigt og nemt det var at komme igennem forløbet. Om det var køreskolen eller generelt det at tage kørekort, det ved jeg ikke, men jeg tror køreskolen havde en stor del af skylden. Både min kørelærer var rigtig god og dem man havde i teorien var også nemme og gode til at forklare sig, når man ikke forstår det. Hvilket også er derfor Jeg tror at jeg fik det kørekort så hurtigt, fordi de hjalp os med at forstå og hjalp os med det vi ikke følte vi havde styr på. Min kørelærer der var rigtig god og igennem hele forløbet havde vi rigtig gode samtaler under kørslen. Han gjorde sig meget umage i at forklare tingene så grundigt som muligt eller i hvert fald indtil jeg forstod det. Ham vil jeg ikke glemme og jeg vil helt bestemt ikke glemme det forløb. Jeg er fuldstændig tilfreds med oplevelsen og kan nu være glad for at køre rundt selv.