Giver det stadigvæk mening at investere i bitcoin?

Mange stiller sig selv det ovenstående spørgsmål, og det er ikke et nemt spørgsmål at svare på. Dette skyldes, at der er rigtig mange ting, der kan afgøre det. Den mest simple måde at afgøre det på er selvfølgelig ved at finde ud af, hvordan man tror fremtiden kommer til at være. Regner man med at kursen på bitcoin stiger, så bør man nok købe. Gør det omvendte sig gældende, så er det nok ikke lige bitcoin, man skal købe.

Det ser dog ud til, at mange følger princippet om “buy the dip” og køber fortsat bitcoin. For at man kan følge princippet, så skal man selvfølgelig tro på, at det kommer til at gå bedre (læs: stige) i fremtiden. Derudover skal man have pengene til at købe, og det er ikke alle, der har det.

For lige at vende tilbage til det store spørgsmål, så er det heller ikke ligefrem noget, vi kan svare på i en simpel artikel. Der er ikke så meget plads til analyse, og hvis man alligevel valgte at inkludere det, så ville det være forældet 5 minutter efter at denne her artikel blev udgivet.. Derudover er det heller ikke formålet at svare på spørgsmålet direkte, da vi ikke kan rådgive om investeringer på denne her blog. I princippet kan vi godt, men af rent princip vælger vi ikke at gøre det. Ved at svare indirekte på spørgsmålet så kan du komme frem til din egen konklusion og på baggrund af den vælge at investere eller ej.

Tjekker man kursen på bitcoin lige nu (her: https://mycrypto.dk/kurs/bitcoin/), så kan man se at den er lavere end “all time high”. Her kunne man eventuelt vælge at følge Dollar-Cost Averaging strategien og købe hver uge eller hver måned. Her kunne det potentielt godt give mening at investere i bitcoin. Går det godt, så er det positivt. Hvis det går mindre godt, så har du købt ind til en lavere kurs end de fleste.