Anmeldelse af Telmore

Savner du et nyt telefonabonnement, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med en ny mobil, kan du med fordel smutte en tur ind forbi Telmore og tjekke deres kæmpe udvalg ud.

Telmore er et af landets absolut største teleselskaber, og med mange reklamer i bl.a. tv, er der stor sandsynlighed for, at du allerede kender en del til Telmore. Hvis du endnu ikke har tjekket deres priser ud, eller taget et nærmere kig på deres produkter, bør du gøre det nu. Du kan også vælge at læse en anmeldelse af Telmore her.

Telmore Play – alt du har brug for

Noget af det, der får Telmore til at skille sig ud fra mange af sine konkurrenter, er deres unikke Telmore Play. Er du træt af at betale for en masse abonnementer på både tv- og musikstreamingtjenester, er Telmore Play det perfekte valg for dig.

Her får du nemlig adgang til en lang række streamingtjenester inkluderet i dit abonnement, så du ikke skal betale for disse tjenester ved siden af dit mobilabonnement. Du får blandt andet adgang til Viaplay, HBO Nordic og TV2 Play. Derudover kan du streame alt den musik, du orker, på Telmore Musik, og du kan lytte til lydbøger hos Bookmate.

Abonnementer, telefoner og mobilt bredbånd

Du finder også en lang række produkter hos Telmore. Du kan blandt andet starte ud med at kigge på deres telefonabonnementer, hvor du måske har mulighed for at spare penge, hvis du vælger at skifte over til Telmore fra din nuværende udbyder.

Du kan også købe din nye mobiltelefon hos Telmore, hvis du har brug for sådan en. Her kan du både vælge at købe mobiler uden abonnement for en samlet høj kontant pris, eller du kan vælge at købe mobiler med abonnement for en fast lav månedlig pris. Du finder også en række abonnementer på mobilt bredbånd, så du kan få internet i sommerhuset eller på farten.